Blogger Backgrounds
come back to your sense please! :)




the OWNER~

i'm Verma loretta
currently living in Kudat Sabah
loves reading, online, eat,listening to music, loves watching dramas
quotes : life is tough, but i'm tougher
high school at smssmj

Saturday, January 5, 2013

autumn in my HEART

hmm, walaupun drama nii dari tahun 2000, tapi saya tetap menangis tengok, huhu, sampai bengkak2 mata saya pg kelas, haha. well, aumtumn in my heart forever in my heart.

New Year

finally its new year, hmm, oke, sebelum new year, something bad happen to me, and its my fault, huu. pastu kami ada countdown di dataran. mula2 tidak mau pg, tp my friend text saya di mana, then i decided to go. k, i didnt make the wrong decission. well, happy laa jugak di sana, dapat release tension. then my ex scandal pg tmpat sy wish happy new year. haha. lucu. haa, pastu si didi ckp sori sebab ptg tuu. honestly, mmg saya marah arh ptg tuu, saya marah betul sampai saya tdk layan dorg bercakap pun. but, as long as dorg say sorry, oke suda laa. hmm, saya makin gemuk, saya mau diet sebelum dinner dinamika, huhuhu

Tuesday, December 25, 2012

christmasDAY

me and my 2nd sister memang suka bergambar

my family, tp 1st sis dgn adik last teda, hehe



hahaha, kalau dia tau aku upload nii, mesti dia mengamuk, macam pencuri kan? hehehe


i am princess wannabe, haha

memancing cara tradisional sikit, hehehe


haha, so this is the activities on christmas day, emm, kami sekejap ja di church lepas pray kami singgah di 'rumah merah' tdk sempat pun bergambar dgn kazen2 lain, huu. christmas kali nii tdk se best tahun2 lalu, maybe sebab kakak sy yg first teda dgn kami bkn di kampung mama sy di tiga papan. hmm. but, its okay. well, kami melawat rumah yg tengah dalam pembaik pulih iaitu 'rumah merah', maybe kami akan tinggal di sana, hee, i like tinggal di kampung okay. so, esok sy balik labuan, huhu. dislike. haha

Monday, December 24, 2012

ex-bestfriend

well, i used to have a bestfriend since i'm 9 years old. tp maybe kami berjauhan lima tahun sampai kami di matrik sama2 our relationship macam only friend. sedih laa jgk. maybe sebab she have her own friends and i have mine. its okay, and now i'm stressed about nametag! semua sebab sir byron, stress nyaa

Saturday, December 22, 2012

lupakan, haha

ohh, FYI, i dont like that guy anymore, dia sudah ada girlfriend, mungkin dia sudah berbaik dgn ex girlfriend dia kot, entah laa. sekarang saya cuma kawan, macam biasa, like old times, haha. macam tuu lagi best. emm, now, i've found another guy, but sadly, dia ada girlfriend, tapi aku tetap minat dia sebab dia hensem. haha. sekarang tgh tunggu di lobby hotel, on the way mau balik. ohh yeah, baju krismas saya buruk, huhu, gotta buy a new one, by hook or by crook

ada aku KISAH ?!

cehh, kau unfollow aku? jadi? aku kisah ka? haha, mmg aku dah meluat pun dgn kau. macam haram. so kau taknak berbaik? aku seribu kali taknak laa.  fine, aku harap kau bahagia laa sgt dgn so called boyfriend kau tuu. puiihh, kalau kau baca, sila sakit hati k miss z.

Friday, November 23, 2012

ada orang text tuu

hehehe, weeeeeeeeee :D good news, dia hantar mesej tadi. hee, baru ja ingat dengan dia. huhu, merindui tidak sampai mati. hehe. emm, dia tanya bila balik kml? pkul 12 kot dia sent. hmm, nampak ja nama dia terus senyum :) tp he's not replying sekarang. haishh nii budak, buang laa kau di laut nii. sokay, yg penting dia text me first bukan saya, jadi bukan saya yang terhegeh-hegeh oke. ehem. i missed you dimsdims. good night :) God bless you


saya mauu dia hantar saya text begini :

::oy, saya rindu kau::
::kau sihat juga?::
::kau tidak rindu saya?::
::kirim salam sama mama kau::

p/s hmmm, bermimpi di siang hari sejalah arh, hahahaha